Oddziały terenowe Regionu W-M wybierają swoich przedstawicieli na nową kadencję.

26.01. w siedzibie oddziału ełckiego Regionu W-M NSZZ "S" spotkali się z związkowcy z Ełku, Olecka i Gołdapi. Delegaci wysłuchali przygotowanego przez przewodniczącego Oddziału Tadeusza Fatkowskiego sprawozdania z  działalności ełckiej "Solidarności" w ubiegłej kadencji. W tajnych głosowaniach wybrano Przewodniczącego oraz Radę Oddziału w Ełku. Na czele Oddziału stanął ponownie Tadeusz FatkowskiNa członków Rady Oddziału wybrani zostali : Tadeusz Durko (ZEM Ełk), Czesław Gontar (OSM Olecko), Agnieszka Kowalewska (MOZPO Olecko), Michał Jasiński (KP PSP Ełk),  Halina Malesiak (Szpital Kliniczny Ełk), Dariusz Nalewajko (oświata Olecko), Krzysztof Prawdzik (Animex Ełk), Franciszek Rećko (emeryci Ełk), Barbara Tybuś-Banaś (MOZPO Ełk), Marcin Tylenda (Impress Decor Ełk).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.01. spotkali się związkowcy z organizacji zakładowych należących do Oddziału Regionu W-M w Ostródzie. Oddział ma obecnie nowego przewodniczącego - Został nim Tomasz Witowski (MPEC Ostróda). Do Rady Oddziału wybrani zostali : Marek Gołębiewski (Żegluga Ostródzka), Dariusz Koszewski (Ostróda Yacht), Gerard Kowalkowski (Centrum Kultury Ostróda), Edyta Obłoza (DPS Grazymy), Krzysztof Potomski (Animex Morliny), Donata Rejniak (Szpital Powiatowy Ostróda), Paweł Świat (KP PSP Morąg), Janusz Zdunkiewicz (PWiK Ostróda).