Ogólnopolska Pielgrzymka NSZZ "Solidarność" - LICHEŃ 22-23 kwietnia 2017 r.

Olsztyn, dnia 27.03.2017 r.

Przewodniczący/Przewodnicząca Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność”

W imieniu Regionu Warmińsko-Mazurskiego NSZZ „Solidarność” w Olsztynie serdecznie zapraszam na Ogólnopolską Pielgrzymkę NSZZ „Solidarność” do Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Licheniu w terminie 22-23 kwietnia 2017 r.

Wyjazd planowany w dniu 22 kwietnia o godz. 8.oo rano spod Regionu Warmińsko-Mazurskiego, ul. Głowackiego 28, powrót z Lichenia dnia 23 kwietnia ok. 15.oo. Koszt przejazdu w dwie strony 30 zł/os. , nocleg 28 zł/os. Osoby chętne prosimy o zgłaszanie się do kol. B. Łojewskiej tel. 89 535 38 12 do dnia 31 marca 2017 r.

Ze związkowym pozdrowieniem

Bogumiła Łojewska