PILNE ! Najaktywniejszy Społeczny Inspektor Pracy - zgłoszenia konkursowe do 15 maja !

"Sipowcy" są wśród nas każdego dnia.

Są takimi samymi pracownikami w swoich zakładach pracy jak my.

Bronią naszych interesów...

...jeśli robią to z zaangażowaniem warto ich wyróżnić.

W związku z organizowanym przez Państwową Inspekcję Pracy konkursem „Najaktywniejszy Społeczny Inspektor Pracy informuję o możliwości zgłaszania uczestników ww. konkursu.

Celem konkursu jest promowanie działalności społecznych inspektorów pracy, którzy w ramach pełnionych zadań aktywnie wpływają na zapewnienie przez zakłady pracy poprawy stanu bezpieczeństwa i higieny pracy oraz ochrony uprawnień pracowniczych.

Konkurs odbywa się w dwóch etapach: I etap wojewódzki – na szczeblu Okręgowego Inspektoratu Pracy II etap krajowy – na szczeblu Głównego Inspektoratu Pracy.

Uczestnikami konkursu mogą być zakładowi, oddziałowi (wydziałowi) i grupowi społeczni inspektorzy pracy.

W załączeniu przesyłam regulamin konkursu wraz z wymaganymi załącznikami, który jest również dostępny na stronie Państwowej Inspekcji Pracy pod linkiem : https://olsztyn.pip.gov.pl/pl/f/v/233452/Regulamin%20konkursu%20z%20zalacznikami.pdf

Zgłoszenia należy kierować do Okręgowego Inspektoratu Pracy w Olsztynie drogą elektroniczną na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  poprzez złożenie karty zgłoszeniowej wraz z oświadczeniem, które stanowią załącznik do regulaminu konkursu.

Termin składania zgłoszeń do konkursu upływa 15 maja 2021 r.

W przypadku wątpliwości i konieczności udzielenia dodatkowych informacji, proszę o kontakt z Panią Agnieszką Dąbrowską – Bajorek, nr tel. (89) 5241 321, kom. 600-223-428 e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Z poważaniem,

Jarosław Kowalczyk