Archiwum

Legitymacja elektroniczna NSZZ "Solidarność" coraz bardziej ceniona wśród członków Związku.

Dzięki umowie zawartej LOTOS Paliwa od jesieni związkowcy "S" korzystający z elektronicznej legitymacji członkowskiej będą otrzymywać na stacjach tej firmy zniżki min. na paliwa, oleje, niektóre akcesoria i usługi. Zwiększone zainteresowanie posiadaniem legitymacji widać także w Regionie Warmińsko-Mazurskim, bo również na naszym terenie zawierane są podobne umowy z lokalnymi dydstrybutorami. Ostatni przykład z Ostródy...

19 września br. w imieniu Zarząd Regionu W-M podpisano umowę z Żeglugą Ostródzko-Elbląską. Umowa dotyczy rabatów na paliwo oraz zakupy art. motoryzacyjnych na stacji paliw prowadzonej przez Żeglugę Ostródzko-Elbląską przy ul. Grunwaldzkiej 49 w Ostródzie.

Wszyscy członkowie Związku posiadający legitymację elektroniczną NSZZ "Solidarność" zyskali możliwość dokonywania tam zakupów po cenach preferencyjnych :

- na paliwa : upusty ( ON - 10 gr/litr, Pb 95 - 10 gr/litr, Pb 98 - 10 gr/litr  oraz LPG - 5gr /litr ) od ceny na dystrybutorze.

- na oleje i płyny do spryskiwaczy : rabat 10% od ceny na stacji paliw.